::.Amit a szív diktál.::

Ez a honlap az Amit a szív diktál c. telenovellával foglalkozik. S egyben Fernando Colungával és Blanca Sotoval. TV2, 15.20

Az Amit a szív diktál (eredeti címén Porque el amor manda - Mert a szerelem parancsol), egy 2012-2013-as mexikói telenovella a Televisától. Főszereplői: Blanca Soto, Fernando Colunga, Erick Elías, Claudia Álvarez, Jorge Aravena és Carmen Salinas. A sorozat 2012. október 8-án került adásba a Canal de las Estrellas csatornán. Magyarországon elsőként a TV2 tűzte műsorára 2013. március 4-én.

porqueelamormanda.png

Jésús García egy jóképű fiatalember, aki pizzafutárként dolgozik Chicagóban, immáron 7 éve. Akkoriban Monterreyből költözött vissza, miután akkori kedvesével, Veronica Hierroval szakítottak. Egy nap az interneten képeket nézeget, mikor szembetalálja magát egy 7 éves kislány fotójával, aki exbarátnője lánya. Jésús akkor szembesül vele, hogy Valentina talán az ő lánya, akit Veronica eltitkolt előle. Jésúsnak sikerül elérnie, hogy beszélhessen Veronicával, aki bevallja az igazságot, miszerint valóban ő a lánya édesapja. Jésús úgy dönt, visszatér Monterreybe, mivel meg szeretné ismerni kislányát. Ehhez a pizzéria egyik kifejezetten rossz hírű vevőjét kéri segítségül, aki csalással próbálja Jésúst Monterreybe juttatni, ahová meg is érkezik, azonban a rendőrség letartóztatja. Jésúsnak sikerül bizonyítania, hogy ártatlan és szabadon engedik. Jésús első útja lányához vezet, azonban Veronica csak úgy akarja a közelébe engedni, ha már biztos állása és lakása van. Jésús azonnal elkezd munkát keresni, de mindenütt elutasítják, hiszen neve már szerepel a bűnügyi nyilvántartásban. Jésús végül Alma Montemayor cégénél köt ki, de még át sem lépi az épület küszöbét, máris megmenti Almát egy kellemetlen élménytől. Alma szimpatikusnak találja a férfit, s úgy dönt alkalmazza titkáraként. Jésús sem közömbös Alma iránt s hamar egymásba szeretnek. Mindezt azonban senki nem nézi jó szemmel, kezdve Alma hűtlen vőlegényével, Rogelioval és a cég összes alkalmazottjával. Azonban amit a szív diktál, annak senki nem mondhat ellent.

porque.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 5
Heti: 44
Havi: 162
Össz.: 26 918

Látogatottság növelés
Oldal: Történet
::.Amit a szív diktál.:: - © 2008 - 2018 - porqueelamormanda.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »